Teemu Huttunen
Managing Director

Antti Matikainen
Sales Executive

Päivi Suutarinen

Product Manager, BI & Analytics

Jan-Louw du Preez

Lead Architect, Data Management

Yhteystiedot

Tekninen asiakaspalvelu tukisopimusasiakkaille: 0207 580 870
tekninen.tuki@infobuild.fi
etunimi.sukunimi@infobuild.fi

Vaihde: 0207 580 840
tiedotus@infobuild.fi
Vaihde: 0207 580 840
tiedotus@infobuild.fi

InfoBuild

InfoBuild on organisaatioissa liikkuvan tiedon jalostamiseen erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat suuret ja keskisuuret organisaatiot. Sadat tuhannet suomalaiset käyttävät päivittäin InfoBuildin toteuttamia ratkaisuja sekä niihin pohjautuvia julkisia palveluja.
InfoBuild aloitti toimintansa Inforan Oy:nä vuonna 1986, ja vaihtoi nimensä 1997 kuvaamaan lähemmin tiivistä yhteistyösuhdetta pitkäaikaisen päämiehen, Information Buildersin kanssa. InfoBuild Oy on vuodesta 2002 asti kuulunut United Software Distributors Oy- konserniin (USD).

InfoBuildin pääkonttori on Espoossa ja sillä on myyntikonttori Tallinnassa. Edustamme kansainvälisen ohjelmistoyhtiön Information Buildersin raportointi-, tietovarastointi- ja integraatioratkaisuja.
InfoBuildin ydinosaamisalueita ovat business intelligence– ja dataintegraatioratkaisut. Kaikki toteuttamamme ratkaisut tähtäävät organisaatioissa liikkuvan tiedon jalostamiseen ja tehokkaampaan käyttöön.

Me InfoBuildilla lähdemme siitä, että jokaisella organisaatiolla on omat, uniikit tarpeensa, joihin voi parhaiten vastata juuri niihin räätälöidyllä ratkaisulla. Emme kuitenkaan rakenna kaikkea alusta alkaen, vaan hyödynnämme Information Buildersin laajan ohjelmistoperheen moninaisia osasia. Näin asiakkaamme saavat luotettavaan ja testattuun teknologiaan pohjautuvan ja samalla omia yksilöllisiä tarpeitaan vastaavan ratkaisun.