Mitä yrityksen tiedonhallinta on?

Tiedon laatu (Data Quality) ja master tiedonhallinta (Master Data Management) -ratkaisut vähentävät yrityksesi informaationhallinnan kustannuksia. Tarjoamme tiedon hallinnan tarpeisiin yhden alustan ja uudelleenkäytettävät palvelut.

Tiedonhallinta on kehittynyt vuosien mittaan eräajopohjaisista Extract, Transform ja Load (ETL) prosesseista täydellisiksi end-to-end-ratkaisuiksi, jotka pohjautuvat monipuolisiin raportointi- ja integraatio-komponentteihin. Tämän johdosta perinteiset tuotteet ja lähestymistavat joutuvat käyttämään useita erillisiä käsitteitä ja teknologioita, kuten data-integraatio, ETL, tietojen laatu (Data Quality), metatiedot, sovellusintegraatio, EAI, B2B, ja palvelukeskeinen arkkitehtuuri (SOA). Valmiiden CDI (Customer Data Integration) ja MDM (Master Data Management) tuotteiden saatavuudesta huolimatta integraatioprojektit ovat tavallisesti monimutkaisia, kalliita ja aikaa vieviä.

Mitä InfoBuild tarjoaa?

  • Tiedonhallinta ja -laatu
  • Master Datan hallinta
  • Reaaliaikainen integraatio

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja »

Monipuoliset tiedonhallinnan ratkaisut

iWay Omni-Gen -ekokokonaisuus sisältää kaikki tarvittavat komponentit täyttämään tämän päivän kovat vaatimukset, edellä mainitut haasteet huomioiden. EIM Suite rakentuu iWay Service Manager -tuotteen vahvuuksille ja käyttää alan johtavia iWay Universal Adapter Suiten liitäntämahdollisuuksia.

iWay Omni-Gen -tuoteperheen keskeisiä ominaisuuksia ovat:

  • Integroitu sisältö – yhdistää federoidun datan, tietovarastot, tiedostot, viestijonot, asiakirjat, sähköpostit, ERP ja CRM -järjestelmät, jne.
  • Tuki pienen ja keskisuuren latenssin tapahtumiin, transaktioihin, ja eräajo-pohjaiseen integraatioon
  • Integroidut ETL-, tapahtumakäsittely- ja Change Data Capture -toiminnot
  • Integroitu Data Quality -palomuuri ja Master-tiedonhallinta
  • Kyky rikastaa ja syöttää liiketoimintatapahtumia ja tietoja yrityksen hakukoneelle
  • Tiedonhallinta mahdollistaa myös reaaliaikaisten raporttinäkymien, pisteytyksen ja analytiikan käyttöönoton

iWay Omni-Gen -ratkaisut

iWay DataQuality-ratkaisu arvioi, seuraa ja hallitsee tietojen laatua eri tietojärjestelmissä, mutta myös estää virheellisten tietojen pääsyn näihin järjestelmiin heti alkuunsa. iWay Master Data Management mahdollistaa miljoonien tietueiden helpon konsolidoinnin määriteltyjen liiketoimintasääntöjen mukaisesti, jolloin yhtenäinen ja validoitu master-tieto voidaan tarjota välittömästi saataville monenlaisiin sovelluksiin, kuten ERP- ja CRM-järjestelmiin, itsepalvelu-portaaleihin, analyysivälineille, tietovarastoihin ja muihin sisäisiin järjestelmiin.

iWay Integration –kokonaisuus tarjoaa palveluväylä-ratkaisuiden lisäksi Business-to-Business (B2B) ja Business Process Automation (BPA) -ratkaisut, jotka myös hyödyntävät iWay Universal Adapter Suiten ja integraatio-palvelimen vipuvoimaa. Myös ne ovat täysin muokattavissa useisiin erilaisiin yritysten tarpeisiin. Nämä standardeihin perustuvat ohjelmistot tarjoavat kattavan end-to-end-integraation kaikista lähteisiin, olivat ne sitten yrityksen ulkopuolella tai yksittäisiä sisäisiä sovelluksia. iWay -ratkaisut tukevat kaikkia tietotyyppejä, latensseja ja integraatiotyylejä.

Yrityksen tiedonhallinta – InfoBuild Oy

Lisätietoa iWay -ratkaisuista löydät osoitteesta www.iwaysoftware.com (englanniksi). Ota yhteyttä lomakkeella tai lähetä meille sähköpostia, keskustelemme mielellämme kanssasi kustannustehokkaan integraation toteuttamisesta!