WebFOCUS ohjelmisto

Termi Business Intelligence (BI) viittaa yrityksen kykyyn helpottaa liiketoiminnan päätöksiä. Business Intelligence –ohjelmistomme, WebFOCUS, antaa keinot kaikille yrityksen käyttäjille päästä kaikkeen yrityksen kriittisen tiedon raportointiin ja analysointiin tehokkaalla tavalla. WebFOCUSin kyvykkyyksissä ei ole kyse pelkästään raporttien kokoamisesta tietovarastosta, vaan siitä, että johdolle, analyytikoille, asiakkaille, partnereille ja kaikille muillekin tarjotaan turvallinen ja helppo pääsy oikeaan informaatioon. Käyttäjät voivat ensin toteuttaa yksilölliset tarpeensa ja sitten jakaa saamansa tiedon keskenään tarpeen mukaan.

Business Intelligence -järjestelmät antavat yrityksille mahdollisuuden tarjota yritykselle ja sen sidosryhmille kyvyn syventää käsitystään organisaation liiketoiminnasta ja operaatioista. Business Intelligence -järjestelmät mahdollistavat hajautettujen tietolähteiden integroinnin yhdeksi yksittäiseksi ja yhteneväiseksi pohjaksi reaaliaikaista raportointia ja yksityiskohtaista analysointia varten. Palveluja voidaan tarjota kenelle tahansa – asiakkaille, kumppaneille, työntekijöille, päätöksentekijöille ja analyytikoille.

WebFOCUS on joustava ja kustannustehokas ratkaisu

WebFOCUS-ohjelmiston itsepalveluraportointi soveltuu joustavuutensa avulla erilaisten käyttäjien työhön. Päätöksen tekijöiden, analyytikkojen tai operatiivista työtä tekevien ei tarvitse opetella monimutkaisten työkalujen käyttämistä. Käyttäjät vain tarvitsevat web-selaimen tiedon hankkimiseen ja jakamiseen – ilman erillisiä asennuksia tai lisäohjelmistoja.
WebFOCUSin joustavuuden ja skaalatutuvuuden ansiosta raportteja voidaan jakaa monipuolisissa formaateissa käyttäjille niin yrityksen sisällä kuin ulkopuolellakin. Yritykset voivat näin tehostaa operatiivisen toimintansa tuottavuutta ja suorituskykyä samalla, kun vastaavat sidosryhmien alati kasvavaan tiedon tarpeeseen.

WebFOCUS vähentää Business Intelligence -sovellusten kehittämiseen tarvittavia investointeja ja on näin ollen sekä aika-, että kustannustehokas. Se tarjoaa samalla tehokkaan, skaalautuvan ja koko organisaation kattavan raportoinnin ja analysoinnin.

WebFOCUSin avulla kehittäjät ja tehokäyttäjät voivat rakentaa kokonaisia KPI-järjestelmiä ja Business Intelligence -sovelluksia, jotka ovat räätälöityjä yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin, ilman, että työtä joutuu aloittamaan täysin tyhjästä.

WebFOCUS antaa yrityksellesi keinot mm.:

  • Kyselyiden käsittelyyn nopealla, älykkäällä ja tehokkaalla tavalla
  • Työntekijöillesi kyvyn vastata nopeammin ja tehokkaammin yrityksesi muuttuviin olosuhteisiin
  • Suurimman voimavarasi – informaation – sisällyttämiseen yrityksesi päivittäiseen toimintaan
  • Jalostamattoman tiedon muuntamiseen intuitiivisiksi ja kattaviksi yritysraporteiksi nopeasti ja helposti
  • Parantaa raportointijärjestelmiä parantamiseen sisällyttämällä niihin tapahtumienhallintaa sekä tietojen ylläpitoon ja päivittämiseen tarvittavia ominaisuuksia

WebFOCUS on erittäin turvallinen ja joustava Business Intelligence -ratkaisu, joka tarjoaa laajat toiminnallisuudet, mahdollistaa minkä tahansa tiedon hyödyntämisen, sen muuntamisen hyödylliseen muotoon ja jakamisen käyttökelpoisessa muodossa paljon laajemman ja hajautetumman käyttäjäkunnan ulottuville.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!