Koulutamme teidät

Tarjoamme kattavan valikoiman yleisiä WebFOCUS- ja iWay integraatiokursseja, jotka kattavat ratkaisujen perusasiat käytöstä ja käytettävyydestä aina erityisominaisuuksiin. Olemme lisäksi käytännössä havainneet, että koulutus on tehokkainta käyttäessämme asiakkaan omaa aineistoa. Tästä syystä järjestämme yleisten kurssien ohella asiakaskohtaisia kursseja kaikille edustamillemme tuotteille.

Kursseilla käydään läpi WebFOCUSin perusasiat käytöstä ja käytettävyydestä aina erityisominaisuuksiin. Lue lisää kursseista alapuolella olevista linkeistä.

Vakiokurssit

Raporttien kehittäminen graafisilla välineillä 1 (2pv)
WebFOCUS-ympäristön hallinta (1 pv)
Report Caster –käyttö ja hallinta (1 pv)
WebFOCUS InfoAssist Ad Hoc -ratkaisun tehokättö (1 pv)
WebFOCUS Dashboardin luominen (1 pv)
Raportointisovelluksen tekeminen (2 pv)
iWay Data Migratorin (ETL) käyttö (1 pv)
Raporttien teko FOCUS-kielellä (2 pv)
  • Kurssitiedot
  • Ehdot

Kurssitiedot

Kursseille Ilmoittautuminen
Koulutuksiin tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Ilmoittautumiset kursseille lomakkeella tai soittamalla
+358 (0) 207 580 840

Osallistumisen peruuttaminen
Jos et pääse varaamallesi kurssille, voi kollegasi saapua tilallesi ilman lisäkustannuksia. Kurssiperutuksen voi tehdä veloituksetta viimeistään 10 päivää ennen kurssin alkamista. Jos peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % kurssin hinnasta.

Kurssihinnat
Kaikkiin kurssihintoihin lisätään alv 23%.

Kurssipaikka ja ajat
Koulutustilamme sijaitsevat InfoBuild Oy:n toimitiloissa osoitteessa Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo. Kurssit alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00 mennessä.

 

Ehdot

Kurssille ilmoittautumisen ehdot