Koulutamme teidät

Kauttamme saat avainhenkilöillenne kattavan koulutuksen heille tarpeellisimmista aiheista, sekä datan hallinnan että analytiikan alueella. Koulutukset rakentuvat ratkaisuidemme ympärille, ja tarjoavat sisältöä peruskäytöstä ja käytettävyydestä aina erityisominaisuuksiin ja niiden kehittämiseen.

Käytännön kautta olemme lisäksi havainneet, että asiakkaamme saavat eniten hyötyä kun sisältönä käytetään asiakkaan omaa dataa ja aineistoa. Tästä syystä järjestämme yleisten kurssien ohella asiakaskohtaisia kursseja, joiden sisältö voidaan räätälöidä hyvinkin tarkkaan.

Lue lisää valmiista kursseistamme alla olevista linkeistä!

Vakiokurssit

Raporttien kehittäminen graafisilla välineillä 1 (2pv)
WebFOCUS-ympäristön hallinta (1 pv)
Report Caster –käyttö ja hallinta (1 pv)
WebFOCUS InfoAssist Ad Hoc -ratkaisun tehokättö (1 pv)
WebFOCUS Dashboardin luominen (1 pv)
Raportointisovelluksen tekeminen (2 pv)
iWay Data Migratorin (ETL) käyttö (1 pv)
Raporttien teko FOCUS-kielellä (2 pv)
  • Kurssitiedot
  • Ehdot

Kurssitiedot

Kursseille Ilmoittautuminen
Koulutuksiin tulee ilmoittautua viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Ilmoittautumiset kursseille lomakkeella tai soittamalla
+358 (0) 207 580 840

Osallistumisen peruuttaminen
Jos et pääse varaamallesi kurssille, voi kollegasi saapua tilallesi ilman lisäkustannuksia. Kurssiperutuksen voi tehdä veloituksetta viimeistään 10 päivää ennen kurssin alkamista. Jos peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % kurssin hinnasta.

Kurssihinnat
Kaikkiin kurssihintoihin lisätään alv 23%.

Kurssipaikka ja ajat
Koulutustilamme sijaitsevat InfoBuild Oy:n toimitiloissa osoitteessa Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo. Kurssit alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00 mennessä.

 

Ehdot

Kurssille ilmoittautumisen ehdot