Tule aamiaisseminaariimme kuulemaan Embedded BI & Analytics -ratkaisuista

Marraskuussa pidettävässä aamiaisseminaarissa kerromme siitä, miten WebFOCUS tuo Embedded BI & Analytics -toiminnot osaksi organisaatiosi sisäisiä ja haluttaessa myös ulkoisia ratkaisuja. Information Buildersin upotettu raportointi- ja analytiikkaratkaisu ottaa datan sen sijaintipaikasta, pitää sen puhtaana ja tarjoaa sen käyttäjälle juuri sen näköisenä kuin halutaan ja tarvitaan. Upotetun ratkaisun käyttö on nopeampaa kuin kokonaan uuden ratkaisun luominen myös omia ohjelmistotuotteita kehittävälle yritykselle. Raportointi- ja analytiikkatoiminnot sekä -näkymät voidaan brändätä asiakkaan oman visuaalisen ilmeen mukaisiksi silloin, kun analytiikkaa tarjotaan palveluna ulospäin ja palvelun ulkoasulla on erityistä merkitystä.

Aiheeseen liittyvä Information Buildersin 19.10. esitetty webinaari on katsottavissa täältä: ”Embedded Analytics – Turning Insight Into Action”

Alustava ohjelma:

08:30 Aamiainen ja ilmoittautuminen
09:00 Tilaisuuden avaus: Juhana Niku-Paavola, toimitusjohtaja, InfoBuild Oy
09:15 Embedded BI & Analytics: Fouad Ouamar, BI Architect, Information Builders
10:00 Kahvitauko
10:15 Embedded BI & Analytics demo: Päivi Suutarinen, tuotepäällikkö, InfoBuild Oy
10:45 Yhteenveto ja asiakaskokemuksia: Juhana Niku-Paavola, toimitusjohtaja, InfoBuild Oy

Katso videolta miten tehostaa työn tuottavuutta ja kuinka saat sitoutettua asiakkaasi.

Oheisen linkin takaa löydät videon, jolla Travel & Transport kertoo miten Information Buildersin ratkaisu tehosti heidän asiakkaidensa kulujen hallintaa ja matkustussääntöjen noudattamista tuomalla datan hyödyntämisen valmiskomponentit osaksi myyntiportaalia.

Ilmoittaudu mukaan ja tule nauttimaan aamupalaa kanssamme uudistettuun Dipoliin 16.11.2017.

Kyllä, haluan datastani kaiken irti.

Ottakaa minuun yhteyttä